• За Collection Ka Bo

  • Модният бранд Collection Ka Bo е създаден от дизайнера Катрин Богданова. Това е нейна дългогодишна мечта, която се заражда още в детството й. Кариерният й път започва на 20 години, когато открива първото си шивашко ателие "Храбрият шивач". В него тя работи 10 години, натрупвайки сериозен опит, който е неин трамплин и й дава смелостта да създаде и собствен бранд.

"Поради факта, че аз самата имам множество алергии, обвързани с кожата ми, държа винаги на най-високото качество на платовете и материите. Винаги първо аз пробвам дрехите, а след това влизат за производство. Все пак, както знаем, кожата е най-големият орган в човешкото тяло и трябва да се грижим за него и да го пазим." 

Платовете, с които се създават колекциите на бранда, са внос от Италия, Турция и Гърция. Всеки плат, който се поръчва се прошива в една пробна бройка, за да се установят неговите плюсове и минуси. Материите, с които работим в Collection Ka Bo са естествени, като дори опаковъчната ни хартия е органична. За зимните колекции избираме предимно вълна и кашмир, а за лятото залагаме на лен и органичен памук, тъй като това са т.нар. "дишащи материи".

Collection Ka Bo носи усещане за свобода, увереност и сексапил. Преоткрийте своята индивидуалност и собствен стил чрез нашите колекции. Изберете висококачествената и устойчива мода.

  • Физическият ни магазин може да откриете в София, бул.Витоша №84, където ще откриете custom дизайни в единични бройки. Всеки артикул е изпипан и до най-малкия детайл, тъй като фабриките, които са наши партньори, са тясно специализирани в производството на бански, палта и ризи, а custom моделите ги изработваме в ателието ни.